HI 99163 jest dostarczany w komplecie...
HI981032
Nowy produkt
Tester pH HI 981032 przeznaczony jest do pomiaru pH podczas procesu produkcji sera. Wbudowana sonda posiada korpus PVDF, otwartą diafragmę, stożkową szklaną końcówkę, dzięki czemu idealnie nadaje się do bezpośredniego pomiaru pH w produktach mlecznych.
Nowa seria testerów Foodcare ze zintegrowanymi specjalistycznymi elektrodami do zastosowania w przemyśle spożywczym ( mięso, mleko, jogurty, sery ), do wina, piwa, sushi. Asortyment obejmuje mierniki pozwalające na pomiar pH w zakresie 0.0 do 14.0 pH, rozdzielczości 0.1 pH i dokładności 0.2 pH.
Tester pH HI 981032 przeznaczony jest do bezpośredniego pomiaru pH podczas procesu produkcji sera.
Zalety:
- Ergonomiczny i prosty w obsłudze
- Przeznaczony do szybkich bezpośrednich pomiarów
- Duży wyświetlacz LCD
- Wskaźnik stabilności elektrody
- Automatyczne wyłączanie
- Diagnostyka sondy
- Długi czas pracy baterii (około 1000 godzin)
Wraz z testerem dostarczany jest: bufor pH 4.01 HI 70004P (2 saszetki), bufor pH 7.01 HI 70007P (2 saszetki), roztwór czyszczący (2 saszetki), roztwór do przechowywania elektrod, kroplomierz 13 ml, instrukcję obsługi, certyfikat jakości.
Zakres pH | 0.00 do 14.00 pH |
Rozdzielczość pH | 0.1 pH |
Dokładność pH | ± 0.2 pH |
Kalibracja pH | Automatyczna, w 1 lub 2 punktach |
Zasilanie | bateria litowo jonowa CR2032 ± 1000 godz. |
Wymiary / Waga | 50 x 129 x 21 mm / 40 g |
Na razie nie dodano żadnej recenzji.