Cyfrowy fotometr w cenie zestawu do...
HI 981035
Nowy produkt
Tester pH HI 981035 przeznaczony jest do pomiaru pH ryżu do sushi. Wbudowana sonda posiada szklany korpus, płaską końcówkę i otwartą membranę. Płaska końcówka pozwala na optymalny kontakt z ryżem. Szklany korpus ułatwia czyszczenie i zmniejsza ryzyko zanieczyszczenia bakteriami. Budowa elektrody umożliwia bezpośredni pomiar pH bez konieczności przygotowywania zawiesiny ryżu z dejonizowaną wodą.
Nowa seria testerów Foodcare ze zintegrowanymi specjalistycznymi elektrodami do zastosowania w przemyśle spożywczym ( mięso, mleko, jogurty, sery ), do wina, piwa, sushi.Asortyment obejmuje mierniki pozwalające na pomiar pH w zakresie 0.0 do 14.0 pH, rozdzielczości 0.1 pH i dokładności 0.2 pH.
Tester pH HI 981035 przeznaczony jest do bezpośredniego pomiaru pH ryżu.
Zalety:
- Ergonomiczny i prosty w obsłudze
- Przeznaczony do szybkich bezpośrednich pomiarów
- Duży wyświetlacz LCD
- Wskaźnik stabilności elektrody
- Automatyczne wyłączanie
- Diagnostyka sondy
- Długi czas pracy baterii (około 1000 godzin)
Wraz z testerem dostarczany jest:: bufor pH 4.01 HI 70004P (2 saszetki), bufor pH 7.01 HI 70007P (2 saszetki), roztwór czyszczący do osadów i plam z produktów mlecznych (2 saszetki), roztwór do przechowywania elektrod, kroplomierz 13 ml, instrukcję obsługi, certyfikat jakości.
Zakres pH | 0.00 do 14.00 pH |
Rozdzielczość pH | 0.1 pH |
Dokładność pH | ± 0.2 pH |
Kalibracja pH | Automatyczna, w 1 lub 2 punktach |
Zasilanie | bateria litowo jonowa CR2032 ± 1000 godz. |
Wymiary / Waga | 50 x 162 x 21 mm / 50 g |
Na razie nie dodano żadnej recenzji.