HI 981035 TESTER PH RYŻU DO SUSHI - Forlab - Aparatura kontrolno-pomiarowa

Obniżka! HI 981035 TESTER PH RYŻU DO SUSHI Zobacz większe

HI 981035 TESTER PH RYŻU DO SUSHI

HI 981035

Nowy produkt

Tester pH HI 981035 przeznaczony jest do pomiaru pH ryżu do sushi. Wbudowana sonda posiada szklany korpus, płaską końcówkę i otwartą membranę. Płaska końcówka pozwala na optymalny kontakt z ryżem. Szklany korpus ułatwia czyszczenie i zmniejsza ryzyko zanieczyszczenia bakteriami. Budowa elektrody umożliwia bezpośredni pomiar pH bez konieczności przygotowywania zawiesiny ryżu z dejonizowaną wodą.

Więcej szczegółów

431,00 zł netto

-94,00 zł

525,00 zł netto

Dodaj do listy życzeń

  • Nowa seria testerów Foodcare ze zintegrowanymi specjalistycznymi elektrodami do zastosowania w przemyśle spożywczym ( mięso, mleko, jogurty, sery ), do wina, piwa, sushi.Asortyment obejmuje mierniki pozwalające na pomiar pH w zakresie 0.0 do 14.0 pH, rozdzielczości 0.1 pH i dokładności 0.2 pH.

    Tester pH HI 981035 przeznaczony jest do bezpośredniego pomiaru pH ryżu.


    Zalety:

           - Ergonomiczny i prosty w obsłudze

           - Przeznaczony do szybkich bezpośrednich pomiarów

           - Duży wyświetlacz LCD

           - Wskaźnik stabilności elektrody

           - Automatyczne wyłączanie

           - Diagnostyka sondy

           - Długi czas pracy baterii (około 1000 godzin)


    Wraz z testerem dostarczany jest:: bufor pH 4.01 HI 70004P (2 saszetki), bufor pH 7.01 HI 70007P (2 saszetki), roztwór czyszczący do osadów i plam z produktów mlecznych (2 saszetki), roztwór do przechowywania elektrod, kroplomierz 13 ml, instrukcję obsługi, certyfikat jakości.

  • Zakres pH 0.00 do 14.00 pH
    Rozdzielczość pH 0.1 pH
    Dokładność pH ± 0.2 pH
    Kalibracja pH Automatyczna, w 1 lub 2 punktach
    Zasilanie bateria litowo jonowa CR2032 ± 1000 godz.
    Wymiary / Waga 50 x 162 x 21 mm / 50 g

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

HI 981035 TESTER PH RYŻU DO SUSHI

HI 981035 TESTER PH RYŻU DO SUSHI

Tester pH HI 981035 przeznaczony jest do pomiaru pH ryżu do sushi. Wbudowana sonda posiada szklany korpus, płaską końcówkę i otwartą membranę. Płaska końcówka pozwala na optymalny kontakt z ryżem. Szklany korpus ułatwia czyszczenie i zmniejsza ryzyko zanieczyszczenia bakteriami. Budowa elektrody umożliwia bezpośredni pomiar pH bez konieczności przygotowywania zawiesiny ryżu z dejonizowaną wodą.

12 innych produktów w tej samej kategorii