HI 981036 TESTER PH DO MIĘSA - Forlab - Aparatura kontrolno-pomiarowa

Obniżka! HI 981036 TESTER PH DO MIĘSA Zobacz większe

HI 981036 TESTER PH DO MIĘSA

HI 981036

Nowy produkt

Tester pH HI 981036 przeznaczony jest do pomiaru pH mięsa. Wbudowana sonda posiada korpus z PVDF, stożkową szklaną końcówkę i otwarte złącze referencyjne.

Więcej szczegółów

431,00 zł netto

-94,00 zł

525,00 zł netto

Dodaj do listy życzeń

  • Nowa seria testerów Foodcare ze zintegrowanymi specjalistycznymi elektrodami do zastosowania w przemyśle spożywczym ( mięso, mleko, jogurty, sery ), do wina, piwa, sushi.  Asortyment obejmuje mierniki pozwalające na pomiar pH w zakresie 0.0 do 14.0 pH, rozdzielczości 0.1 pH i dokładności 0.2 pH.

    Tester pH HI 981036 przeznaczony jest do bezpośredniego pomiaru pH mięsa w trudnych warunkach pracy w zakładach przetwórstwa mięsnego.

    Zalety:

           - Ergonomiczny i prosty w obsłudze

           - Przeznaczony do szybkich bezpośrednich pomiarów

           - Duży wyświetlacz LCD

           - Wskaźnik stabilności elektrody

           - Automatyczne wyłączanie

           - Diagnostyka sondy

           - Długi czas pracy baterii (około 1000 godzin)

    Wraz z testerem dostarczany jest: bufor pH 4.01 HI 70004P (2 saszetki), bufor pH 7.01 HI 70007P (2 saszetki), roztwór czyszczący do tłuszczów mięsnych (2 saszetki), roztwór do przechowywania elektrod, elektrolit do napełniania elektrod, instrukcję obsługi, certyfikat jakości.

  • Zakres pH 0.00 do 14.00 pH
    Rozdzielczość pH 0.1 pH
    Dokładność pH ± 0.2 pH
    Kalibracja pH Automatyczna, w 1 lub 2 punktach
    Zasilanie bateria litowo jonowa CR2032 ± 1000 godz.
    Wymiary / Waga 50 x 148 x 21 mm / 43 g

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

HI 981036 TESTER PH DO MIĘSA

HI 981036 TESTER PH DO MIĘSA

Tester pH HI 981036 przeznaczony jest do pomiaru pH mięsa. Wbudowana sonda posiada korpus z PVDF, stożkową szklaną końcówkę i otwarte złącze referencyjne.

12 innych produktów w tej samej kategorii