miernik pH do mięsa - HI 99163 - forlab - Labo direct

Obniżka! Kompaktowy, wodoszczelny pH-metr do mięsa Zobacz większe

HI 99163 - Kompaktowy, wodoszczelny pH-metr do mięsa

HI 99163

Nowy produkt

HI 99163 jest dostarczany w komplecie z elektrodą FC 2323 zaopatrzoną w ostrze ze stali nierdzewnej FC 099. Pozwala na bezpośredni i szybki pomiar pH w mięsie.

Więcej szczegółów

1 934,00 zł netto

-425,00 zł

2 359,00 zł netto

Dodaj do listy życzeń

  • - Przenośna, odporna i wodoszczelna obudowa, doskonale nadająca się do pomiarów w środowisku przemysłowym
    - Specjalna elektroda pH do produktów spożywczych
    - Ostrze do wkłuwania ze stali nierdzewnej, łatwe do czyszczenia
    - Możliwość zatrzymania danej wartości na ekranie
    - Automatyczna kontrola stanu zużycia baterii po włączeniu urządzenia
    - Automatyczne wyłączenie po 8 minutach nieaktywności

    Skala pH -2.00 do 16.00pH
    Skala temperatury -5.0 do 105.0 °C
    Rozdzielczość pH 0.01
    Rozdzielczość temperatury 0.1 °C
    Dokładność pH ± 0.02
    Dokładność temperatury ± 0.5 do 60 °C, ± 1°C do 105°C
    Kalibracja pH Automatyczna w 1 lub 2 punktach z 2 seriami buforów kalibracyjnych będącymi w pamięci (4.01, 7.01, 10.01, 6.86, 9.18)
    Kompensacja temperatury Automatyczna od -5 do 105 °C
    Elektroda(y)/sonda(y) FC 2323, kombinowana pH/C°, z ostrzem FC 099, długość 35 mm ze Złączem DIN Quick Connect i kablem 1 m
    Zasilanie 3 x 1.5 V AAA ; około 1400 godz. pracy ciągłej. Samowygaszanie po 8 min. nieużytkowania
    Wymiary 154 x 63 x 30 mm
    Waga 196 g

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

HI 99163 - Kompaktowy, wodoszczelny pH-metr do mięsa

HI 99163 - Kompaktowy, wodoszczelny pH-metr do mięsa

HI 99163 jest dostarczany w komplecie z elektrodą FC 2323 zaopatrzoną w ostrze ze stali nierdzewnej FC 099. Pozwala na bezpośredni i szybki pomiar pH w mięsie.

Produkty powiązane

7 innych produktów w tej samej kategorii