HI 98164 Miernik pH do jogurtów - Forlab - Aparatura kontrolno-pomiarowa

HI 98164 Miernik pH do jogurtów

HI 98164

Nowy produkt

Profesjonalny miernik pH do produktów spożywczych z trzema zakresami pH: -2.0 do 20.0 pH; -2.00 do 20.00 pH; -2.000 do 20.000 pH i elektrodą HI 2133. Miernik posiada wejście na złącze DIN Quick Connect ( szybkie podłączanie i odłączanie sondy )

Więcej szczegółów

3 642,00 zł netto

Dodaj do listy życzeń

  • HI 98164 to wytrzymały, wodoodporny przenośny miernik pH do żywności, który mierzy pH i temperaturę za pomocą specjalnej elektrody FC2133 Foodcare - końcówka w kształcie stożka ułatwia penetrację, złącze odporne na zatykanie, szklany korpus jest łatwy do czyszczenia, zintegrowany czujnik temperatury do pomiarów kompensowanych temperaturowo

    Ten profesjonalny wodoszczelny miernik spełnia normy IP67. Posiada 3 rozszerzone zakresy pH: -2.0 do 20.0 pH; -2.00 do 20.00 pH; -2.000 do 20.000 pH

    HI 98164 jest dostarczany ze wszystkimi niezbędnymi akcesoriami, aby wykonać pomiar pH / temperatury. Zapakowany w solidny futerał, który bezpiecznie utrzymuje mierniki, sondy i bufory kalibracyjne.

    Mocne strony

    • Ergonomiczny i wodoszczelny ( IP 67 )
    • Zaopatrzony w elektrodą do produktów spożywczych FC 2133
    • Podświetlany ekran graficzny
    • 5-punktowa kalibracja z siedmioma buforami w pamięci i pięcioma buforami użytkownika
    • Zapis na żądanie
    • Funkcja CalCheck - kontrola stanu elektrody
    • Wszystkie funkcje DPL - Dobra Praktyka Laboratoryjna
    • Port USB do transferu danych

    Specyfikacja

    Specyfikacja

    Zakres pH - -2.0 do 20.0 pH; -2.00 do 20.00 pH; -2.000 do 20.000 pH

    Rozdzielczość pH - 0.1 pH; 0.01 pH; 0.001 pH

    Dokładność pH - ±0.1; ±0.002 pH

    Kalibracja pH - do 5-ciu punktów kalibracyjnych, dostępnych 7 buforów standardowych

    (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) +5 buforów użytkownik

    Zakres mV - ±2000 mV

    Rozdzielczość mV - 0.1 mV

    Dokładność mV - ±0.2 mV

    Zakres Temperatury - -20.0 do 120.0°C

    Rozdzielczość  Temperatury - 0.1°C

    Dokładność Temperatury - 0.4°C  (wyłączając błąd sondy)

    Kompensacja Temperatury - ręczna lub automatyczna od -20.0 do 120.0°C

    Elektroda / Sonda -  FC 2133 Foodcare PVDF, elektroda pH z wbudowanym sensorem temperatury, złącze DIN i kabel 1 m 

    Impedancja wejściowa - 10¹² Ohm

    Zapis na żądanie - 200 próbek ( 100 pH i 100 zakresu mV )

    Połączenie z PC - izolowany port USB z programem HI 92000 i kabel micro USB

    Baterie - baterie 1.5V AA (4 szt) / około 200 godzin ciągłej pracy bez podświetlenia

      (50 godzin z podświetleniem)

    Auto-wyłączenie - do wyboru: 5, 10, 30, 60 min lub wyłączone

    Środowisko - 0 do 50°C ; RH 100% (IP67)

    Wymiary - 185 x 93 x 35.2 mm

    Waga - 400g

    Wyposażenie standardowe - HI 98164 dostarczany jest z elektrodą pH FC 2133 z korpusem PVDF, roztworem kalibracyjnym HI 7004M pH 4.01 (230 mL), roztworem kalibracyjnym HI 7007M pH 7.01 (230 mL), roztworem do czyszczenia elektrod z produktów mlecznych HI 700643 (2 saszetki), zlewka plastikowa 100 mL  (2szt), baterie1.5V AA (4szt), program na PC HI 92000, kabel micro USB HI 920015, instrukcja obsługi z przewodnikiem do szybkiego startu, certyfikat jakości i walizka transportowa HI 720161

    Gwarancja - dwa lata (sonda 6 miesięcy)

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

HI 98164 Miernik pH do jogurtów

HI 98164 Miernik pH do jogurtów

Profesjonalny miernik pH do produktów spożywczych z trzema zakresami pH: -2.0 do 20.0 pH; -2.00 do 20.00 pH; -2.000 do 20.000 pH i elektrodą HI 2133. Miernik posiada wejście na złącze DIN Quick Connect ( szybkie podłączanie i odłączanie sondy )

30 innych produktów w tej samej kategorii