HI 6221 to udoskonalony miernik...
Precyzyjny, trwały termometr z uchwytem dostosowanym do szybkich i wygodnych pomiarów zanurzeniowych (substancje pół-stałe, produkty rozmrażane )
HI145-00
Precyzyjny, trwały termometr z uchwytem dostosowanym do szybkich i wygodnych pomiarów zanurzeniowych (substancje pół-stałe, produkty rozmrażane )
HI145-20
HI 151 to przenośny, ergonomiczny i bardzo dokładny termometr, idealny do kuchni profesjonalnych i domowych. Rozkładana sonda ze stali nierdzewnej jest doskonała do testowania świeżej, gotowanej i częściowo mrożonej żywności. Posiadamy w ofercie 6 termometrów oznaczonych kolorami, które spełniają wymogi HACCP
HI151
Wskaźnik temperatury przystosowany do stałej kontroli temperatury wewnętrznej chłodni, zamrażarek i lodówek z czujką na 1 m kablu
HI147
Termometr Checktemp HI 98501N posiada wysoką dokładność ±0,2 °C, jest wodoszczelny (IP 65), zgodny z normą EN 13845. Dostarczany z osłoną zabezpieczającą i bateriami.
HI98501
Termometr Checktemp HI 98509N z sondą na kablu 1 m posiada wysoką dokładność ±0,2 °C, jest wodoszczelny (IP 65), zgodny z normą EN 13845. Dostarczany z uchwytem i bateriami.
HI98509
HI 151 to przenośny, ergonomiczny i bardzo dokładny termometr, idealny do kuchni profesjonalnych i domowych. Rozkładana sonda ze stali nierdzewnej jest doskonała do testowania świeżej, gotowanej i częściowo mrożonej żywności. HI 151-2 - surowe ryby ( niebieski ) Posiadamy w ofercie 6 termometrów oznaczonych kolorami, które spełniają wymogi HACCP
HI151-2
HI 151 to przenośny, ergonomiczny i bardzo dokładny termometr, idealny do kuchni profesjonalnych i domowych. Rozkładana sonda ze stali nierdzewnej jest doskonała do testowania świeżej, gotowanej i częściowo mrożonej żywności. Posiadamy w ofercie 6 termometrów oznaczonych kolorami, które spełniają wymogi HACCP. HI 151-3 - gotowane mięso ( żółty )
HI151-3
HI 151 to przenośny, ergonomiczny i bardzo dokładny termometr, idealny do kuchni profesjonalnych i domowych. Rozkładana sonda ze stali nierdzewnej jest doskonała do testowania świeżej, gotowanej i częściowo mrożonej żywności. HI 151-4 - sałaty i owoce ( zielony ) Posiadamy w ofercie 6 termometrów oznaczonych kolorami, które spełniają wymogi
HI151-4
HI 151 to przenośny, ergonomiczny i bardzo dokładny termometr, idealny do kuchni profesjonalnych i domowych. Rozkładana sonda ze stali nierdzewnej jest doskonała do testowania świeżej, gotowanej i częściowo mrożonej żywności. HI 151-5 - warzywa ( brązowy ) Posiadamy w ofercie 6 termometrów oznaczonych kolorami, które spełniają wymogi HACCP
HI151-5